На кафедрі анестезіології та інтенсивної терапії відбулася заключна конференція з нагоди закінчення лікарями проходження інтернатури за фахом «Анестезіологія та інтенсивна терапія». Конференція проходила в умовах дотримання епідемічного режиму, однак, на думку всіх присутніх, від цього вона не втратила привабливості і викликала інтерес.

Перед випускниками-анестезіологами з лекцією-побажанням виступив завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П. Л. Шупика професор Олег Лоскутов. Він вказав на професійні труднощі, які очікують на молодих лікарів від початку їхньої кар’єри, оскільки їм доведеться не тільки опановувати різноманітні аспекти здійснення анестезіологічного забезпечення хірургічних втручань та інтенсивної терапії захворювань, а й популяризувати відносно молоду і маловідому широкому загалу пацієнтів спеціальність. Професор побажав випускникам удачі в роботі й уникнути професійного вигорання на тернистому шляху лікаря-анестезіолога.

З теплими віршованими побажаннями випускникам виступив завуч кафедри доцент Михайло Бондар. Куратор циклу інтернатури доцент Андрій Жежер також привітав присутніх із успішним завершенням інтернатури і подякував за взаєморозуміння, організованість та дисциплінованість. Далі по черзі виступили усі викладачі кафедри анестезіології та інтенсивної терапії. Вони підкреслили особливість навчання цього циклу інтернатури, пов’язану з встановленням карантину з метою запобігання поширенню COVID-19 та проведенням у зв’язку з цим занять у дистанційному режимі; побажали успіхів у практичній роботі.

Перед присутніми від імені учорашніх інтернів зі словами глибокої вдячності виступив староста циклу інтернатури Олександр Сиворакша. Після конференції випускникам були вручені сертифікати лікаря-спеціаліста з анестезіології та інтенсивної терапії, квіти та подарунки від кафедри. А найбільш успішним ще й були вручені примірники підручника з автографами та побажаннями науково-педагогічних співробітників кафедри анестезіології та інтенсивної терапії.