Незважаючи на важкий час епідемії, лікарі повинні продовжувати навчатися, отримувати нові знання та компетенції. І перехід освітнього процесу в он-лайн не повинен стояти на заваді безперервній медичній освіті.

На кафедрі кардіології навчання проводиться  за допомогою сучасних платформ, таких як ZOOM, YouTube, Viber, Skype та інші, викладачі мають можливість проводити лекції, семінари та практичні заняття.  Крім того співробітниками кафедри був створений сайт www.WebCardio.org, де після реєстрації, слухачі курсів мають свій особистий кабінет. Для курсантів доступні до перегляду лекції, сучасні новини з кардіології, огляд змін в міжнародних рекомендаціях.

Але великою цінністю, за словами лікарів, є те, що вони мають змогу перевіряти свої знання і спостерігати за своїм прогресом. Так спеціально для них викладачі створюють і постійно оновлюють базу тестових завдань. За допомогою такого сайту можна не лише тренуватися, але і проходити контроль своїх знань, дистанційно та безпечно. Викладач у зручний час може перевірити виконання завдань, всі протоколи проведення тестувань зберігаються.

Таким чином і були проведені іспити на циклі спеціалізації з кардіології, з інтервенційної кардіології та з електрофізіології.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 70.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 63.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу