Google search

До НМАПО імені П.Л. Шупика з робочим візитом завітали професори одного з найстаріших і найславетніших вищих навчальних закладів Європи – Ягеллонського університету.

До НМАПО імені П.Л. Шупика з робочим візитом завітали професори одного з найстаріших і найславетніших вищих навчальних закладів Європи – Ягеллонського університету.

Гостями Академії були:

завідувач кафедри кінезітерапії та масажу Університету суспільно-природничих наук імені Вінцента Поля, професор Магдалена Вільк – Франчук,

завідувач кафедри ортопедії, травматології та реабілітації Краківської академії імені Анджея Фрича Моджевського,професор Богуслав Вітольд Франчук та випускник Академії, Володимир Лавринець.

Ректор, професор Юрій Вороненко та проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами, професор Олеся Гульчій під час переговорів із гостями Академії розглянулиобмін фахівцями і участь у спільних наукових і академічних заходах, а також поглиблену співпрацю в напрямку створення спільних наукових планів і програм та забезпечення наукової та академічної мобільності. Результати  переговорів були закріплені у підписані угоді про співпрацю.

Завдяки досягнутим домовленостям, фахівці НМАПО імені П.Л. Шупика зможуть брати участь у сертифікатних програмах на базах клінік Польщі та користуватися можливостями медичної платформи, яка створюється для безкоштовних трансляцій із операційних.

За час триденного візиту делегація відвідала кафедру ортопедії і травматології №2 та кафедру медичної реабілітації, фізіотерапії і спортивної медицини. У доповіді на засіданні вченої ради професор Б. Франчук поділився досвідом організації та роботи на посаді голови Лєкарської Ізби Польщі.

Цей візит не просто знайомство з сучасною діяльністю Академії - це продовження довготривалої співпраці у межах підписаної угоди.

 

Читайте також