Google search

Як продовжувати своє професійне та особисте життя, наукові студії та розвиток кар'єри в умовах пандемії COVID-19 обговорили онлайн за координації психогенетика Патрика Саллівана, професора Університету Північної Кароліни та Каролінського Інституту.

У відеоконференції взяли участь 

  • Samantha Meltzer-Brody, заслужений професор та завідувач кафедри психіатрії Університету Північної Кароліни (США), Виконавчий директор Центру ООН для розладів настрою жінок, яка надала ключові рекоменації щодо збереження психічного здоров'я під час пандемії COVID-19
  • Karmel Choi, доктор наук з клінічної психології, науковий співробітник відділу психіатричної та нейророзвивальної генетики в лікарні штату Массачусетс та відділенні епідеміології Школи громадського здоров’я Гарвардського університету. Сферою професійних зацікавлень Karmel Choi є визначенні геномних та екологічних факторів, що сприяють стійкості до стресових розладів протягом життєвого шляху. Під час конференції доповідач описала гнучкий підхід до психічного здоров'я та академічного життя під час COVID-19.

Читайте також