Google search

16 вересня 2020 року розпочалася довгоочікувана подія у сфері охорони здоров’я України XІ Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації» та ІХ Міжнародний медичний конгрес «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров'я України».

Цього разу захід проходить у виставковому центрі ACCO International Київ, за адресою: проспект Перемоги 40-Б, ст. метро «Шулявська», парк імені О. С. Пушкіна.

Насичена наукова програма та спеціалізовані виставки Форуму – це можливість обмінятись досвідом та підвищити кваліфікацію; почути про новинки та побачити їх на власні очі, протестувати та ознайомитися з особливостями їх практичного застосування у роботі.

На превеликий жаль, пандемія коронавірусу COVID 19 у всьому світі, в тому числі і у нас в Україні, внесла свої корективи в механізм проведення цього заходу, тому практично всі конференційні та семінарські заходи Академії будуть проведені дистанційно в режимі онлайн, - зазначив у своєму вітальному слові академік НАМН України професор Юрій Вороненко, ректор НМАПО імені П. Л. Шупика.

На одному майданчику в режимах онлайн та оффлайн збираються виробники медичної техніки, ліків, засобів медичного призначення, науково-педагогічні працівники закладів вищої та післядипломної медичної освіти й науковці інститутів Національної академії медичних наук України, які розповідають про свої найновіші, найкращі досягнення медичної науки та проведуть у рамках Форуму різні конференції, семінари та круглі столи.

Більше про заходи Форуму читайте за посиланням тут

Читайте також