Google search

 
 

Сьогодні в країні, через зниження обсягів щеплення дитячого населення, активізувались проблеми з правцем і дифтерією. Зимовий період також сприяє підвищенню захворюваності на грип та гострі вірусні інфекції. Єдиним ефективним методом боротьби з ними є вакцинація.

Розуміючи це, 3 грудня співробітники Академії провели вакцинацію  проти цих інфекцій за підтримки Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації в умовах Центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 Шевченківського району (директор Людмила Штепа). Акція пройшла дуже організовано та успішно.

Ті, хто ще не мав можливості підписати декларацію з сімейним лікарем також мали змогу це зробити в умовах Центру ПМСД №3.

10 - 11 грудня співробітники Академії також проходили комплексний профілактичний огляд у лікарів загальної практики-сімейної медицини/терапевтів, науково-педагогічних працівників кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги (завідувач кафедри професор Лариса Матюха). Під час огляду також було застосовано інструментальні методи діагностики (електрокардіографію) та вимірювання вмісту глюкози у крові.

11 грудня 2019 року з профілактичною метою було також проведено обстеження співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика із застосуванням пересувної флюорографічної установки лікарями Територіального медичного об’єднання «Фтизіатрія» у місті Києві».  

Чекаємо пропозицій від інших кафедр Академії щодо організації профілактичних оглядів.

Дякуємо нашим колегам, які організували для співробітників таку можливість, а також Департаменту охорони здоров’я міста Києва за співпрацю та допомогу в оздоровленні наших колег-киян.