Google search

 
 

НМАПО імені П.Л. Шупика має свідчення про те, що відповідно до оцінювання за критеріями Європейської федерації менеджменту якості (EFQM), вона відповідає рівню «п’ять зірочок» моделі досконалої організації.

Модель EFQM вже майже 30 років є дороговказом для організацій, що прагнуть удосконалити свою діяльність згідно з найкращими світовими практиками та тенденціями. У цьому році вона вперше в історії була не просто уточнена чи актуалізована. Ця модель була повністю переписана. Головною метою цього перегляду було відобразити тенденції сучасного світу, який постійно, швидко і непередбачувано змінюється, і усвідомити, які організації можуть розраховувати на сталий успіх у такому світі.

20 грудня 2019 року Українська асоціація досконалості та якості (УАДЯ) провела навчальний семінар «Модель EFQM 2020 року – найсучасніші уявлення про те, що таке досконала організація».

Семінар відвідав завідувач кафедри педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права, координатор з системи управління якістю Академії, професор Володимир Краснов.

Лектор семінару, президент УАДЯ Тарас Калита розповів про низку ключових тенденцій, які відображені у Моделі:

  • побудова і розвиток екосистеми організації, а не тільки її внутрішньої діяльності;
  • приваблення, залучення і утримання людей, замість класичного управління ними;
  • створення рішень і цінностей для споживачів, а не тільки продуктів і послуг;
  • посилення акценту на сталий розвиток організації і суспільства на основі Цілей сталого розвитку ООН.

Сподіваємося, що наша Академії зможе активно реалізувати у новому 2020 році всі виклики, можливості і перспективи розвитку, які обґрунтували експерти світового рівня у Моделі досконалої організації.