Google search

 
 

Стрімкий сучасний світ вимагає нових підходів до надання освітніх послуг. Для науково-педагогічних працівників Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика дуже важливо бути корисними та доступними для своїх майбутніх слухачів.

Саме тому для швидкого та зручного оформлення на навчальні цикли (спеціалізації, стажування, тематичного вдосконалення та ПАЦ (для окремих категорій фахівців) пропонуємо зареєструватись у Системі електронної реєстрації лікарів і провізорів, що надасть можливість:

  1. Обрати потрібний Вам навчальний цикл зі зручним терміном проведення.
  2. Оформити договір на надання освітніх послуг за кошти фізичних (юридичних) осіб.
  3. Зарезервувати місце в гуртожитку (за необхідності).
  4. Уникнути необхідності оформлення пакету документів (у разі повторного навчання).
  5. Отримати додаткову консультативну та/або технічну допомогу від відповідальних працівників відповідних відділів, пов’язаних із Вашою реєстрацією.

І головне - все це доступно для Вас просто із дому або робочого місця.

Протягом карантину все навчання в Академії відбувається дистанційно але і в подальшому навчання на багатьох циклах буде здійснюватися он-лайн за очно-заочною формою з елементами дистанційного навчання.

Якщо під час реєстрації у Вас виникнуть труднощі – звертайтесь на електронну пошту відділу комунікацій - [email protected] – ми з радістю Вам допоможемо.

Читайте також