Google search

 
 

7 – 8 травня проректор з міжнародних зв'язків та науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами професор Олеся Гульчій взяла участь у традиційній щорічній зустрічі ACCME. Цього року, через пандемію COVID-19, захід проводився в режимі онлайн.

Головними темами зустрічі стали зміни у безперервному професійному розвитку лікарів, спричинені світовою кризою, сприяння здоров’ю і добробуту лікарів та освітян, нові виклики до глобального стратегічного бачення розвитку галузі. Особливою подією для НМАПО імені П.Л. Шупика став онлайн-семінар «Досягнення акредитації з відзнакою», участь у якому є одним із необхідних кроків на шляху до отримання акредитації ACCME.

У межах заходу, Академія представила свою «історію успіху» – перші результати реалізації на кафедрі фізичної та реабілітаційної медицини і спортивної медицини спільного проєкту з кількома освітніми й лікувальними закладами Латвії та Литви, що був реалізований за сприяння НАТО. Підготований фахівцями НМАПО імені П.Л. Шупика відеоролик про мету та здобутки проєкту був розміщений на сайті accmemeeting.org і зараз доступний для перегляду.

Участь науково-педагогічних працівників Академії у глобальних ініціативах, відкритість до змін та інновацій, готовність динамічно змінюватися, приймати й пропонувати нові підходи - є запорукою сталого розвитку системи БПР в Україні, а значить – кращої підготовки лікарів та потужнішого захисту здоров’я всіх її громадян.

Читайте також