Google search

 
 

Незважаючи на карантин, Академія продовжує інтенсивно працювати. У дистанційній формі проводяться цикли тематичного удосконалення, спеціалізації та стажування.

Активно впроваджується система електронної реєстрації, тож слухачі тепер мають можливість зареєструватися на курс зі зручним терміном проведення просто з дому.

Кафедри НМАПО постійно надають інформацію для дистанційного навчання у вигляді робочих планів на веб-сайт. Ця інформація міститься на сторінках кафедр у зручній для пошуку формі у розділі «Календарний план».  

Оцінити діяльність Академії можна завдяки аналізу статистичних показників. Так, наприклад, у порівнянні з минулим роком, кількість слухачів на спеціалізації збільшилася з 595 до 827 осіб, що складає 39%. Надходження за цим видом освітніх послуг збільшилися на  52%. 

Приємно вражають цикли тематичного вдосконалення, адже кількість слухачів на них виросла в 4,6 рази, а саме з 303 до 1401. Чи не єдиним пунктом, де є зниження стали передатестаційні цикли, оскільки вони більше не є обов’язковим заходом професійного вдосконалення для лікарів.

Запрошуємо використовувати час карантину ефективно - завдяки системі електронної реєстрації на цикли вже у травні - червні ви зможете обрати та пройти необхідний курс.