Google search

 
 

З 2016 року у НМАПО імені П. Л. Шупика було розпочато підготовку здобувачів наукового ступеня доктора філософії за новою моделлю відповідно до Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 р. № 261.

17 червня 2020 року відбулась важлива подія для Академії – урочисте вручення першого диплома доктора філософії Світлані Фроловій, яка виконала освітньо-наукову програму в заочній аспірантурі на кафедрі офтальмології за наукового керівництва професора Ірини Шаргородської, професора кафедри.

Офіційний захист дисертації Світлани Фролової на тему: «Ефективність визначення факторів ризику розвитку вікової дегенерації макули» на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю «Медицина» (спеціалізація «Офтальмологія») у галузі знань «Охорона здоров’я» відбувся 13 грудня 2019 року у разовій спеціалізованій вченій раді ДФ 26.613.001, утвореній при НМАПО імені П. Л. Шупика.

Ректор академік НАМН України професор Юрій Вороненко на засіданні Координаційної ради з якості діяльності привітав Світлану Фролову, наукового керівника професора Ірину Шаргородську та завідувача кафедри офтальмології професора Сергія Рикова із знаменною подією в житті кафедри й Академії загалом - успішним завершенням підготовки аспіранта та вручив диплом доктора філософії. Побажав подальшої плідної праці, наснаги та здоров’я.