Google search

 
 

Цього року вперше в історії зарахування в інтернатуру на умовах платних освітніх послуг відбуватиметься в умовах адаптивного карантину. З метою збереження здоров’я кожного учасника процесу зарахування була розроблена система попереднього електронного запису для подачі документів. І перші результати її роботи переконують, що таке рішення було вчасним та правильним.

Адже тільки за одну добу попередньої реєстрації цю процедуру пройшли понад 100 майбутніх інтернів Академії, а станом на ранок середи 24 червня ця цифра подвоїлася за рахунок випускників закладів вищої медичної освіти з 18-ти областей нашої країни.

Спеціальностями, що користуються найбільшою популярністю наразі є дерматовенерологія, акушерство та гінекологія, загальна практика – сімейна медицина, внутрішня медицина, педіатрія, дитяча оториноларингологія, анестезіологія та інтенсивна терапія, хірургія, офтальмологія тощо.

Утім варто не забувати і про потужні науково-практичні осередки кафедр стоматологічного профілю, лікарів з медичної психології, фармацевтичних спеціальностей тощо.

Упродовж доби кожен зареєстрований отримав відповідь від фахівців навчально-методичного відділу, що містила дату, час та місце подачі пакету документів для зарахування в інтернатуру.

Зважаючи на режим карантину, завчасна реєстрація для подачі документів гарантує вам отримання місця в інтернатурі за бажаною спеціальністю. За потреби фахівці НМАПО імені П. Л. Шупика допоможуть вам обрати оптимальну освітню та професійну траєкторію для досягнення мети.

Запрошуємо до попередньої реєстрації та чекаємо на Вас в інтернатурі!