Google search

 
 

12 - 14 жовтня 2020 р. відбулася Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», яку організувала й провела компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Особливістю виставки 2020 року було її проведення у онлайн форматі. Під час проведення науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, дискусійних панелей, воркшопів, відкритих уроків обговорювалися ключові питання інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями удосконалення системи освіти України та її входження, як рівноправного партнера у європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці з закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проєктах, демонструвалися інноваційні розробки закладів освіти, наукових установ і підприємств.

Для учасників виставки були проведені конкурси «Лідер інновацій в освіті», «Видатні наукові досягнення в освіті» та конкурси з 7-ми тематичних номінацій. Експертну оцінку здійснювали науковці й фахівці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»; та Інституту педагогіки й Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.

Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, як завжди, взяла активну участь у конкурсах, що проходили в рамках заходу, й отримала: Почесну нагороду та диплом «Лідер інновацій в освіті». Академію також нагороджено золотою медаллю у номінації «Упровадження цифрових технологій в освітній процес закладів освіти» та дипломом – за презентацію досягнень і упровадження інновацій в освітній процес.

Подяками відзначено ректора академіка НАМН України професора Юрія Вороненка – за вагомий особистий внесок і активну організаторську діяльність з інноваційного розвитку освіти, а також завідувача кафедри медичної інформатики професора Озара Мінцера – за розробку й активне впровадження інноваційних педагогічних технологій.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу