Google search

 
 

Триває розвиток співпраці Академії з Королівським коледжем патологів (Лондон, Велика Британія). Заклади підтримують обмін досвідом, кращими практиками, впровадження високих європейських стандартів у післядипломну освіту та безперервний професійний розвиток лікарів, у тому числі за фахом «Патологічна анатомія», «Клінічна лабораторна діагностика».

Важливість міжнародної співпраці, зокрема обміну науковою інформацією щодо пандемії COVID-19, важко переоцінити. До Міжнародного дня патологів, який відзначається у всьому світі 11 листопада, Королівським коледжем патологів була проведена науково-практична онлайн конференція «Інфекція крізь призму COVID-19: міжнародна перспектива» (Virtual Conference «Infection through the Lens of COVID-19 with an International Viewpoint»).

Ми щиро вдячні нашому поважному партнеру за надану для працівників Академії можливість взяти участь у заході та подарункові квитки. НМАПО імені П. Л. Шупика на конференції представили директор Інституту сімейної медицини професор Олег Шекера, завідувач кафедри патологічної та топографічної анатомії професор Олена Дядик та завідувач кафедри судової медицини професор Володимир Мішалов.

Відзначаємо високий рівень організації та проведення конференції, вміле модерування та незабутню атмосферу відкритої дискусії між науковцями. Вразили спектр і глибина розв’язання питань; достатньо часу було приділено важливим на сьогодні проблемам, зокрема світовим підходам до профілактики, діагностики та лікування коронавірусної інфекції. Цінним для учасників стало обговорення питання загострення хронічних станів та інфекцій при COVID-19.

Висловлюємо подяку організаційному комітету конференції, Королівському коледжу патологів та особисто президенту професору Джо Мартін (Jo Martin) за можливість участі у такому цікавому, високоякісному та продуктивному науково-практичному заході!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 84.5% - 4 Голосів
Корисність матеріалу: 84.5% - 4 Голосів
Доступність матеріалу: 81% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також