Google search

 
 

У грудні 2020 р. у НМАПО імені П.Л. Шупика відбувся плановий наглядовий аудит на відповідність Системи управління якістю вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

За умов пандемії COVID-19 та за погодженням із сертифікуючим органом DQS, аудит частково проходив у дистанційному форматі. Під час аудиту аудитори перевіряли процеси НМАПО імені П.Л. Шупика та підтвердження якості їх виконання.

За результатами аудиту 01 лютого був представлений загальний звіт. Відповідно до висновків сертифікуючого органу, загальна оцінка діяльності Академії за минулий рік сформульовано як: «Система менеджменту повністю результативна та задовольняє вимоги застосованого стандарту. Невідповідності не було виявлено».

Такий високий рівень оцінювання є результатом плідної роботи адміністрації НМАПО імені П.Л. Шупика та всього колективу Академії.

З урахуванням викликів, які постали і перед Академією, і перед усім світом, вважаємо, що цей результат підкреслює найвищу якість  досягнень.

На фото: фрагмент фізично-віртуальної частини аудиту, в якому представлені: аудитор В. Шеруда, директор навчально-наукового Інституту сімейної медицини, професор О. Шекера, координатор системи управління якістю НМАПО імені П.Л. Шупика, професор В. Краснов.

На екрані: колектив кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги, на чолі із завідувачем кафедри професором Л. Матюхою.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу