Google search

 
 

17 лютого 2021 р. відбулось останнє засідання вченої ради у складі, затвердженому наказом ректора від 29.02.2016 р. Проводив засідання голова вченої ради ректор академік НАМН України професор Юрій Вороненко.

Відкриваючи засідання, голова вченої ради привітав членів вченої ради та колектив закладу з видатною подією – зміною типу та перейменуванням Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика у Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, відповідно до наказу МОЗ України від 10.02.2021 № 225.

За першим питанням порядку денного вчена рада заслухала доповідь чл.-кор. НАМН України професора Юрія Вдовиченка, першого проректора, про виконання навчально-виробничого плану НМАПО імені П. Л. Шупика в 2020 році та визначила завдання з підвищення якості освітніх послуг в університеті на 2021 рік.

Ольга Проценко, проректор з економічних питань, представила фінансовий звіт НМАПО імені П. Л. Шупика за 2020 рік. Вчена рада визнала, що кошти загального та спеціального фондів у 2020 році використані за призначенням згідно з затвердженими кошторисами, затвердила фінансовий звіт та визначила резерви покращення фінансового забезпечення університету в 2021 році.

Професор Вікторія Горачук, учений секретар, проінформувала присутніх про результати моніторингу виконання рішень вченої ради у 2020 році та окреслила завдання з удосконалення організації роботи вченої ради на 2021 рік.

Вчена рада університету заслухала та затвердила звіт чл.-кор. НАМН України професора Юрія Вдовиченка, першого проректора, про виконання умов контракту за період з лютого 2016 року по лютий 2021 року; затвердила рішення вчених рад: хірургічного факультету від 05.02.2021 за результатами звіту завідувача кафедри анестезіології та інтенсивної терапії професора Олега Лоскутова та Інституту стоматології від 29.01.2021 за результатами звіту завідувача кафедри стоматології дитячого віку д. мед. н. доцента Ірини Трубки.

Також вчена рада висунула кандидатом на отримання стипендії Кабінету Міністрів України за видатні заслуги в сфері вищої освіти професора Ніну Гойду, професора кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування.

Вчена рада затвердила індивідуальні плани наукових робіт здобувачів ступеня доктора філософії, локальні нормативні акти, змісти наукових періодичних видань; розглянула результати моніторингу виконання дисертацій та рекомендувала до видання рукописи наукових видань.

Наступне засідання вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика відбудеться 10 березня 2021 року в новому складі.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 62% - 2 Голосів
    Корисність матеріалу: 60% - 2 Голосів
    Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу