Google search

 
 

21 квітня 2021 року відбулось засідання вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика у дистанційній формі. Проводив засідання голова вченої ради, академік НАМН України професор Юрій Вороненко, ректор.

Відповідно до порядку денного, вчена рада завершила вирішення питань організації своєї роботи у новому складі, а саме: обрала заступниками голови вченої ради в. о. першого проректора чл.-кор. НАМН України професора Юрія Вдовиченка, проректора з науково-педагогічної роботи професора Олександра Толстанова, проректора з наукової роботи професора Наталію Савичук.

Вчена рада утворила постійні комісії вченої ради та обрала голів постійних комісій: чл.-кор. НАМН України професора Юрія Вдовиченка – головою комісії з навчально-методичної роботи та кадрової комісії; професора Наталію Савичук – головою комісії з наукової роботи та інноваційної діяльності; професора Раїсу Моісеєнко – головою комісії з клінічної роботи; професора Олесю Гульчій – головою комісії з міжнародного співробітництва; Ольгу Проценко – головою комісії з фінансово-економічної та господарської діяльності; професора Олександра Толстанова – головою комісії з правових питань та регламенту діяльності.

Вчена рада заслухала звіт з наукової та інноваційної діяльності університету у 2020 році, представлений проректором з наукової роботи професором Наталією Савичук, та інформацію про функціонування системи управління якістю у 2020 році проректора з науково-педагогічної роботи професора Олександра Толстанова й прийняла рішення з удосконалення цих напрямів роботи у 2021 році.

Вчена рада затвердила звіт проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи професора Раїси Моісеєнко, рішення вчених рад хірургічного та педіатричного факультетів за результатами звітів завідувачів кафедр: торакальної хірургії та пульмонології - професора Вадима Гетьмана, офтальмології - професора Сергія Рикова; дитячої хірургії - професора Олександра Данилова за період з квітня 2016 року по квітень 2021 року; підтримала рішення вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка щодо висунення професора Олександра Жолоса кандидатом у члени-кореспонденти НАН України за спеціальністю «Сигнальні системи клітини».

Вчена рада затвердила індивідуальні плани наукових робіт здобувачів ступеня доктора філософії, локальні нормативні акти у новій редакції, зміни до складу засновників та змісти наукових періодичних видань; рекомендувала до видання рукописи наукових видань.

Наступне засідання вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика заплановано на 19 травня 2021 року.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу