Google search

 
 

5 травня 2021 року на кафедрі хірургії та судинної хірургії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика розпочали навчання лікарі-інтерни ІІІ року за спеціальністю «Хірургія» (19 лікарів, випуск 2018 року).

Завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика, професор С. Саволюк на вступній лекції доповів про робочий план, програму очної частини інтернатури та завдання, які стоять перед молодими лікарями щодо поглиблення теоретичної підготовки та вдосконалення практичних навичок та вмінь з усіх розділів клінічної хірургії згідно зауважень під час проміжної атестації по завершенню І та ІІ року навчання, про особливості та умови надання ургентної та планової хірургічної допомоги під час пандемії COVID-19, про організацію навчального процесу згідно вимог карантинних обмежень, вимоги щодо оформлення індивідуальної документації лікарів-інтернів під час проходження очної частини навчання та заключної атестації, дату проведення комп’ютерного іспиту. 

На виробничій нараді колектив кафедри хірургії та судинної хірургії ознайомився з обсягом виконаної роботи лікарями-інтернами згідно представлених цифрових звітів на заочних базах стажування, планові перевірки яких здійснювалися співробітниками кафедри хірургії та судинної хірургії впродовж 2019, 2020 та 2021 років, провів перевірку вихідного рівня знань.

 

Молоді фахівці були також ознайомлені з останніми змінами в системі безперервного професійного розвитку та нормативними документами, що стає стимулом та рушієм щодо подальшого зростання та удосконалення фахівців згідно тематичних напрямків.