Google search

 
 

20-22 жовтня 2021 р. у Києві відбулась Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu».

Організувала виставку компанія «Виставковий Світ» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

У відкритті виставки взяли участь проректор з міжнародних зв'язків та науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами професор Олеся Гульчій, завідувач кафедри медичної інформатики професор Озар Мінцер та завідувач відділу комунікацій Костянтин Балашов.

НУОЗ України імені П. Л. Шупика бере активну участь у роботі міжнародного освітнього форуму вперше, як Університет і у новому статусі отримав  почесне звання «Лідер інновацій в освіті», а також нагороджений в номінації  «Інноваційна педагогічна діяльність в умовах цифровізації освіти» та дипломом «За активне впровадження інноваційних педагогічних  технологій в освітній процес».

Для участі у виставці відділом комунікацій було розроблено пересувний стенд НУОЗ України імені П. Л. Шупика,  роботу якого організували відділ комунікацій, кафедра медичної інформатики, голова студентського самоврядування Василь Колядінцев, аспірант кафедри психіатрії, психотерапії та медичної психології Олександр Башинський та аспірант кафедри оториноларингології Ярослав Начеса.

Цьогоріч на виставці представлено 320 учасників із 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії, Словаччини. Це заклади освіти, навчально-методичні центри професійної освіти, виробники і постачальники сучасних засобів навчання, проектів, програм і рішень.

Відбулось 53 конференції, презентації, семінари, круглі столи, педагогічні коучинги, майстер-класи.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також