Google search

 
 

Шановні колеги! НУОЗ України імені П. Л. Шупика продовжує працювати дистанційно. Ознайомитися з текстом Наказу "Про організацію діяльності в умовах воєнного стану" можна за посиланням.

28 лютого 2022 р. адміністрація Університету ухвалила рішення про комплекс заходів для виконання працівниками нашого закладу:

1. Працівникам, які перебувають за кордоном, необхідно оформити відпустку за заявою та надіслати її у відділ кадрів ([email protected]та деканам факультетів \ директорам ННІ (до відома).
2. Табелювання працівників (за винятком тих, хто перебуває на листку непрацездатності) здійснюється в загальному порядку, згідно з наказом "Про організацію діяльності в умовах воєнного стану" (за посиланням).
3. Пробувати повторно шукати тих, хто зовсім не виходить на зв’язок.
4. Цю інформацію надавати начальнику відділу кадрів окремим повідомленням через електронну пошту (або - інші електронні засоби зв'язку).
5. Інформацію про участь клініцистів у наданні медичної допомоги фіксувати завідувачам кафедр з періодичним інформуванням проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи проф. Р. О. Моісеєнко.

Адміністрація НУОЗ України імені П. Л. Шупика

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також