Google search

Кафедра ендокринології НМАПО імені П.Л. Шупика запрошує вас на цикл тематичного удосконалення  «Вибрані питання  ендокринології підліткового віку», який відбудеться з 9.04 по 24.04.2020 р. Після закінчення  ви отримаєте 50 балів  до портфоліо по безперервному професійному розвитку. У зв’язку з пандемією  COVID 19 курси проходять дистанційно,  через залучення інтернет технологій.

Для отримання путівки необхідно подати у канцелярію (адреса: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112,) на бланку установи клопотання на ім’я ректора Вороненка Ю.В. зазначивши для кого путівка, на який цикл за підписом головного лікаря вашої установи. Як альтернатива, скан копію клопотання можна переслати  на mailto:office@nmapo.edu.ua

Зарахування на цикл  можливе  через  вайбер, е-mail,  особисто на кафедрі. В отриманій  путівці  потрібно поставити печатку та підпис керівника вашої установи.  До  путівки потрібно надати копію диплома, у разі зміни прізвища – свідоцтво про шлюб та заповнити технічну картку (яку вам перешлють після отримання путівки).

Доцент кафедри ендокринології Самсон О.Я. (тел.  +38(066)7372477)

Читайте також