Google search

Кафедра ендокринології НМАПО імені П.Л.  Шупика запрошує Вас на цикл ТУ «Вибрані питання клінічної ендокринологіі», який відбудеться з 14.05 по 28.05.2020 р.

Ви  будете мати можливість ознайомитися з останніми консенсусами та гайдлайнами Європейської ендокринологічної асоціації, АДА, ISPAD. По закінченню  ви отримаєте 50 балів  до портфоліо по безперервному професійному розвитку. У зв’язку з карантином через COVID 19 курси будуть проходити дистанційно,  через залучення інтернет технологій.

Спрощена процедура подання клопотання (на бланку установи клопотання на ім’я ректора Вороненка Ю.В. із зазначенням для кого путівка, на який цикл за підписом головного лікаря вашої установи). Скан-копію клопотання можна переслати на [email protected]. Співробітники кафедри можуть отримати путівку для Вас та переслати її Вам на вайбер або email ( якщо Ви повідомите про це нам завчасно).

Зарахування на цикл  можливе  через  вайбер, е-mail,  особисто на кафедрі. В отриманій копії путівки  потрібно поставити печатку та підпис керівника Вашої установи.  До  путівки потрібно надати копію диплома, у разі зміни прізвища – свідоцтво про шлюб та заповнити технологічну картку (яку вам перешлють після отримання путівки).

Доцент кафедри ендокринології Самсон О.Я. (тел.  +38(066)7372477)

Читайте також