Google search

 
 

Кафедра медичної та лабораторної генетики НУОЗ України імені П. Л. Шупика проводить цикл тематичного удосконалення «Актуальні проблеми медичної генетики» для викладачів ВНМ(Ф) закладів, закладів післядипломної освіти та наукових співробітників, який буде проходити з 24.05.2021 року до 07.06.2021року.

На цикл можуть бути зараховані викладачі ВНМ(Ф) закладів, викладачі закладів післядипломної освіти та наукові співробітники. 

Цикл тематичного удосконалення має на меті набуття та поглиблення теоретичного рівня знань та практичної підготовки науково-педагогічних працівників з актуальних питань, пов’язаних з можливостями та необхідністю ранньої діагностики моногенної, хромосомної та мультифакторної патології, особливостями терапії на сучасному етапі розвитку медицини, заходами профілактики народження хворих з спадковою патологією, не лише в конкретній родині, але і на популяційному рівні. 

Для отриманні путівки необхідно подати у канцелярію (адреса: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112,) на бланку установи клопотання на ім’я ректора Вороненка Ю. В. за підписом головного лікаря вашої установи із зазначенням для кого путівка, на який цикл, спеціальність та стаж роботи за спеціальністю. Як альтернатива скан-копію клопотання можна переслати на електрону пошту [email protected], або зареестуватись за посиланням: https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia

Зарахування на цикл особисто на кафедрі медичної та лабораторної генетики

(вул. Чорновола, 28/1, НДСЛ «ОХМАТДИТ», медико-генетичний центр, корпус 15, 4 поверх, кабінет № 2) 24.05.2021року. 

Документи які необхідно надати для зарахування на цикл: путівку з печаткою та підписом керівника установи; копія диплома; у разі зміни прізвища – свідоцтво, яке

підтверджує зміну прізвища. 

Куратор циклу — асистент кафедри Людмила Брішевац.

Телефон кафедри: (044) 205-4813

Електронна адреса: [email protected]

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу