Google search

 
 

Шановні колеги і друзі! Маємо честь запросити Вас взяти участь у роботі V з’їзду спеціалістів з медицини невідкладних станів та медицини катастроф, який проходить під егідою МОЗ України, Всеукраїнської асоціації працівників швидкої, невідкладної медичної допомоги та медицини катастроф та Інституту сімейної медицини Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Планується участь понад 500 учасників конференції: лікарів лінійних бригад ШМД, лікарів медицини невідкладних станів та лікарів суміжних спеціальностей. На симпозіумі представлено 24 доповіді, присвячені різним питанням з проблематики організації екстреної медичної допомоги та особливостей діагностики та лікування невідкладних станів різного характеру та майстер-клас по наданню невідкладної медичної допомоги.

У заході в якості доповідачів беруть участь представники всіх кафедр медицини невідкладних станів закладів вищої освіти та післядипломної медичної освіти України, представники Всеукраїнської асоціації працівників швидкої, невідкладної медичної допомоги та медицини катастроф, практичні лікарі з медицини невідкладних станів та інших спеціальностей.

Основні програмні питання: нові виклики в сфері невідкладної медичної допомоги; першочергові заходи щодо реформування екстреної медичної допомоги в Україні в сучасних умовах; екстрена медична диспетчеризація в Україні; діяльність екстреної медичної допомоги  в умовах пандемії SARS-cov-2; тимчасові рекомендації з ведення пацієнтів з захворюваннями нервової системи і COVID; неврологічні ускладнення постковідного періоду; інформаційні токсикологічні центри, як елемент екстреної медичної допомоги при гострих отруєннях хімічної етіології; огляд міжнародних протоколів і рекомендацій по лікуванню невідкладних станів різної етіології. Переглянути програму

З’їзд проводиться згідно з Реєстром з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, затвердженого МОЗ і НАМН України на 2021 рік. Проведення з’їзду планується онлайн форматі  24-25 червня 2021 року. Відкриття з’їзду 24 червня 2021 року о 10:00. Реєстрація учасників  проводиться онлайн, 24 червня 2021 року з 09:00 до 10:00. Посилання на електронні форми для реєстрації та голосування буде надіслано окремо.

Трансляція засідання відбуватиметься на Youtube-каналі 
Трансляція засідання 24.06.2021 
Трансляція засідання 25.06.2021 

Робоча мова з’їзду – українська.

Регламент виступів – до 15 хв., обговорення -  до 5 хв.

Телефон для довідок: Рогов Анатолій Володимирович, (097)691- 92-75; Волосовець Антон Олександрович, (066)225-58-25. Е-mail: [email protected]

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 70.44% - 9 Голосів
    Корисність матеріалу: 76.18% - 11 Голосів
    Доступність матеріалу: 81.23% - 9 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу