Університет отримав безкоштовний тестовоий доступ до електронних ресурсів видавництва Bentham Science. Доступ діятиме до 15 грудня 2021 року.

Bentham Science – видавнича компанія, яка видає понад 130 наукових журналів та книг. Видання охоплюють різні дисципліни в галузі фармацевтичних досліджень та розробок, медичних спеціальностей, інженерії, технологій та суспільних наук. Журнали індексуються у визнаних індексуючих агентствах.

Сорок журналів Bentham Science отримали рейтинг імпакт -факторів у щорічному журналі Citation Report.

Bentham Science дотримується процедури єдиного сліпого рецензування для подання всіх рукописів до своїх журналів, за винятком певної кількості патентних журналів, де проводиться подвійний сліпий огляд.

Доступ можливий з будь-якого пристроя на території Університету (з ІР адреси Университету):

  1. Доступ до електронних журналів (статті з журналів можна завантажувати у форматі PDF) - https://www.eurekaselect.net/bypublication; 
  2. Доступ до електронних книг (знайомство з повними текстами книг виключно онлайн) - http://www.eurekaselect.net/bybook. 

Детальніше про налаштування доступу в доданій Інструкції. 

У разі виникнення проблем із налаштування безкоштовного тестового доступу слід звертатися за консультаціями до Рачинської Олени Ігорівни (099 144 98 74, [email protected]).

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
    Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
    Доступність матеріалу: 70% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу