3 1 січня 2022 року розпочався етап подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2021 рік.

Відповідно до вимог статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпунктах «а» i «в» пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції.

У НУОЗ України імені П. Л. Шупика до таких осіб належать ректор, перший  проректор та проректори.

Зверніть увагу, що 1 грудня 2021 року набрала чинності нова форма декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затверджена наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 23 липня 2021 року 449/21. 3 новою формою декларації можна ознайомитися на офіційному веб-сайті НУОЗ У країни імені П. Л. Шупика у розділі «Запобігання корупції».

Пропоную не зволікати із заповненням декларацій, щоб забезпечити ïx подання до 1 квітня 2022 року.

Відповідно до вимог законодавства про корупцію, інформацію про успішне подання декларації у Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, прошу надати мені, уповноваженій особі з питань запобігання та виявлення корупції у НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

3 детальною інформацією про порядок заповнення декларації можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Національного агентства: https://nazk.gov.ua у розділі «Декларування».

Крім того, Національне агентство з питань запобігання корупції підготувало оновлену редакцію Роз’яснень щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку) від 29.12.2021 N 11. 3 роз’ясненнями можна ознайомитися в Базі знань НАЗК за посиланням : https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/. 

Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у НУОЗ України імені П. Л. Шупика Тетяна Вознюк

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу