Шановні колеги! Запрошуємо Вас на цикл тематичного удосконалення «Діагностика та лікування аритмій і блокад серця», який буде проходити на кафедрі функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика  з 14 лютого до 28 лютого 2022 року. Програма циклу охоплює значний обсяг теоретичних знань і практичних навичок, необхідних лікарю для проведення самостійної роботи з діагностики та лікування аритмій і блокад серця.

На циклі будуть розглянуті основи аритмології і клінічної електрофізіології серця, принципи діагностики тахі- та брадиаритмій, вибір антиаритмічної терапії або немедикаментозного лікування аритмій і порушень провідності серця.

Для отримання бюджетної путівки небхідно надіслати клопотання з місця роботи (зразок додається) на електронну адресу [email protected]. Кількість бюджетних путівок обмежена. Контрактну путівку на цикл можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька 9, 2-ий поверх адміністративного корпусу, к.34, телефон для довідок (044) 205 4825, Ольга Іванівна Волошенюк), або через систему електронної реєстрації https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia. Телефон для довідок щодо укладання договорів – (044) 2054831. Вартість навчання на циклі – 2700 гривень.

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  1. Путівка (для бюджетних путівок - обов'язкова печатка з місця роботи!).
  2. Копія диплому.
  3. Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача - додаються).
  4. Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).
  5. Відрядження (за необхідності).
  6. Для викладачів ВНЗ витяг з наказу з місця роботи про направлення на навчання на цикл ТУ.

Очна реєстрація слухачів на клінічній базі кафедри в ДУ «Інститут серця МОЗ України» буде здійснюватися 14.02.22 з 09.30 до 13.00. Куратор циклу – доцент Ткаченко Лілія Олександрівна. Для  дистанційної реєстрації потрібно відсканувати зазначені документи та відправити їх на адресу електронної пошти [email protected] з позначкою «Документи для реєстрації на цикл ТУ» або надіслати Новою поштою з доставкою на адресу кафедри: м. Київ, вул. Братиславська, 5-А, ДУ «Інститут серця МОЗ України», 2-й поверх, кафедра функціональної діагностики, к. 2003 - для Ткаченко Лілії Олександрівни, – тел. (097)0674733. Для забезпечення зворотного зв’язку потрібно обов’язково вказати Ваш контактний мобільний номер телефону та адресу е-mail.

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразку (50 балів безперервного професійного розвитку). Його оригінал можна буде отримати поштою або особисто на кафедрі (після узгодження часу отримання). 

Контактні дані співробітників кафедри: 

Куратор циклу  Ткаченко Л.О. – тел. (097)0674733, E-mail: [email protected].

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. (050) 3836985,  E-mail: [email protected]

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. (050) 3154069, E-mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 47% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу