З 01.03.2022 року на кафедрі дитячих і підліткових захворювань НУОЗ України імені П.Л. Шупика відбудеться новий бюджетний цикл «Спеціалізація з дитячої гастроентерології». Тривалість навчання на циклі становитиме 3 місяці.

На циклі спеціалізації будуть розглянуті питання анатомо-фізіологічних особливостей травного тракту дітей, методи обстеження дитини з гастроентерологічною патологією, сучасні підходи до діагностики та лікування органічних і функціональних захворювань органів травлення, орфанні захворювання та патологія інших органів і систем, що перебігають з ураженням травного тракту. Особливо увагу буде приділено сучасним методам діагностики та лікування в дитячій гастроентерології, питанням дієтології, методам оцінки нутритивного статусу дітей, найсучаснішим підходам до вигодовування дітей в різні вікові періоди з розробкою відповідних до віку харчових раціонів. Будуть проведені майстер-класи, присвячені невідкладним станам в дитячій гастроентерології з відпрацюванням практичних навичок.

Цикл спрямований на засвоєння лікарем сучасних світових підходів до діагностики та лікування гастроентерологічних захворювань на засадах доказової медицини.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49% - 4 Голосів
Корисність матеріалу: 49% - 4 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу