Google search

Програма імені Фулбрайта в Україні запрошує викладачів, аспірантів, співробітників до участі у фулбрайтівських конкурсах для дослідників Fulbright Research and Development.

Офіс програми готовий проконсультувати всіх зацікавлених у здобутті фулбрайтівських стипендій для роботи над дослідницькими проєктами в американських інституціях - університетах та науково-дослідних центрах, лабораторіях, архівах, бібліотеках. 

Про стипендіатів Програми імені Фулбрайта останніх років можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників: https://fulbright.org.ua/uk/library/

До 1 листопада 2021 р. відкрито щорічний конкурс Програми імені Фулбрайта: 

FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM (FRDP): Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори закладів вищої освіти; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій. 

Детальніше про конкурс: https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/ 

Офіс Фулбрайта проводитиме у жовтні 2021 року, щовівторка, презентації програми для молодих дослідників FRDP та онлайн-консультації за участі фулбрайтівських випускників: 19 та 26 жовтня. 

РЕЄСТРАЦІЯ є обов'язковою (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWKIQkzkwxN1_mK3IDW9JE-uOcGv3J9hj_CAUo5A2mkM_Z2A/viewform). 

Запрошення на Zoom-консультацію буде надіслано зареєстрованим учасникам перед початком зустрічі.