КОНОНЕЦЬ Олександр Павлович - асистент кафедри акушерства та гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика (з 2008 р.), кандидат медичних наук.

[email protected]

 В 1997 році закінчив І-й лікувальний факультет Національного медичного університету імені О. О. Богомольця.

1997-1999 рр. навчався в інтернатурі з акушерства та гінекології на базі кафедри акушерства, гінекології та перинатології НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

1999-2002 рр. працював в Макарівській ЦРЛ на посаді акушер-гінеколога планування сім'ї, акушер-гінеколога дитячого та підліткового віку, ургентного акушер-гінеколога в акушерсько-гінекологічному відділенні. В той же час викладав акушерство та гінекологію, а також хірургію в Макарівському медичному училищі.

2002-2004 рр. навчався в клінічній ординатурі з акушерства і гінекології на базі кафедри акушерства та гінекології №1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

2004-2007 рр. - очна аспірантура на кафедрі акушерства та гінекології №1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Захистив кандидатську  дисертацію на тему: "Латеральна атропофізіологічна конституція та особливості перебігу вагітності та пологів" (науковий керівник – професор Леуш Станіслав Сергійович).

З 2014 року кандидат медичних наук.

Приймає активну участь у підготовці інтернів та слухачів кафедри з використанням симуляційних методів навчання як на кафедрі, так і на базі Центру симуляційних методів навчання НУОЗ України імені П.Л. Шупика. Акредитований як провайдер BLS Canadian Heart and Stroke Association та ERC. Активно підвищує кваліфікацію з методик викладання симуляційних методів навчання.