У 2016 р. закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.

З 2016 по 2018 р. проходив інтернатуру за спеціальністю «анестезіологія та інтенсивна терапія» на базі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика

У 2018 р. пройшов піврічне навчання у школі з перфузіології під егідою Європейської платформи серцево-судинної перфузії з отриманням європейського диплому перфузіолога.

3 2018 р.-2022 р. – аспірант кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика. Тема дисертаційної роботи: «Вибір оптимальної схеми анестезіологічного забезпечення та рівня гіпотермії у пацієнтів з ІХС при проведенні аортокоронарного шунтування в умовах штучного кровообігу».

З 2018 р. – старший науковий співробітник відділу кардіорадіології ДУ «ІС МОЗ України».

3 2023 р – доцент кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоровя імені П.Л. Шупика

Член Європейської асоціації з анестезіології та інтенсивної терапії та Європейської платформи серцево-судинної перфузії.

Співробітником проводиться вивчення таких актуальних питань як
– особливості мозкового кровотоку у пацієнтів з артеріальною гіпертензією при штучному кровообігу,
– оцінка системної запальної відповіді та способів її зменшення при перфузії,
– вивчення ефективності застосування ЕКМО при реваскуляризації міокарда у пацієнтів з гострим коронарним синдромом та кардіогенним шоком.

Автор понад 40 наукових праць, з них 14 статей в Web of Science і Scopus та 2 патенти України.