ORCID iD

Google Scholar

Scopus ID 6504683729, 57713774200

В. о. завідувача кафедри дитячої хірургії, ортопедії та  травматології педіатричного факультету

Стаж науково-педагогічної діяльності – 6 років

Народився 22 жовтня 1974 року у м.Львові в сім’ї службовців. Отримав середню освіту у Середній школі № 62 м. Львова.

З 1991 по 1997 рік навчався на лікувальному факультеті Львівського Державного Медичного університету. Після закінчення проходив інтернатуру на базі кафедри травматології та ортопедії N"2 Національної медичної академії післядипломної освіти (очна частина) та Українського центру травматології та ортопедії дитячого та підліткового віку Інституту травматології та ортопедії НАМН України (заочна частина).

З 1999 по 2000 рік працював в Українському науково-практичному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на посаді лікаря травматолога відділу надання екстреної медичної допомоги.

З 2000 року зарахований до клінічної ординатури з фаху “Ортопедія та травматологія” при Українському науково-практичному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Після закінчення клінічної ординатури працював на посаді наукового співробітника Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

З 2002 року по 2005 в очній аспірантурі Інституту травматології та ортопедії НАМН України захистив кандидатську дисертацію на тему: «Солітарна еозинофільна гранульома кісток (клініка, діагностика, лікування)».

З 2005 року працював на посаді молодшого наукового співробітника клініки травматології та ортопедії дитячого віку Інституту травматології та ортопедії НАМН України.

З 2013 року по 2023 працював на посаді завідувача консультативно – поліклінічного відділення ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України».

З 2013 року очолює Первинну профспілкову організацію Інституту.

З 2015 року по 2020 захистив докторську дисертацію «Комплексне ортопедичне лікування хворих на вітамін-D-залежний та вітамін-D-резистентний рахіт»

47 виступів з доповідями на науково-практичних конференціях у т.ч. міжнародних. Опублікувано понад 100 наукових праць, 5 патентів на винахід та 2 монографії. Член міжнародної асоціації SICOT, EVIDAS.

Одружений, має дві доньки (2002, 2009).

Основні напрямки науково-практичної діяльності:

  • Рахітичні деформації нижніх кінцівок (Д-залежний рахіт, Д-резистентний рахіт)
  • Нейрофіброматоз 1 типу, несправжні суглоби
  • Після травматичні деформації кісток та суглобів
  • Диспластичні деформації нижніх кінцівок
  • доброякісні пухлини (аневризмальна та солітарна кісти, фіброзна дисплазія, функціональна перебудова, метафізарний фіброзний дефект, осеоїд-остеома, гігантоклітинна пухлина (остеобластокластома), екзостозна хвороба, енхондроми, остеохондроми, еозинофильна гранульома і т.д.).