Доцент кафедри, кандидат медичних наук, завуч кафедри, лікар-кардіолог вищої категорії, лікар з функціональної діагностики. Досвід практичної роботи за спеціальністю  кардіологія – 20 років, за спеціальністю функціональна діагностика – 8 років. Наукові та професійні інтереси: медикаментозне та хірургічне лікування ішемічної хвороби серця, клапанних вад серця, артеріальних гіпертензій, ведення кардіохірургічних пацієнтів та пацієнтів з коморбідністю. Член ГО «Всеукраїнська асоціація фахівців з кардіоторакальної, ендоваскулярної хірургії та трансплантології», член ГО «Асоціація кардіологів України», член Європейської асоціації карділогів ESC.

Адреса електронної пошти: [email protected]

Закінчила медичний факультет №1 Донецького державного медичного університету ім. М.Горького 1998 році. В 1998-1999 р- інтернатура на базі міської лікарні № 1 м. Донецька. З 1999-2003 р - лікар терапевтичного відділення поліклініки Інституту невідкладної та відновної хірургії, м. Донецьк.

З 2003 по 2014 р. -  робота на кафедрі пропедевтичної та внутрішньої медицини ДонНМУ ім. М. Горького у якості асистента, потім - доцента кафедри, одночасно - лiкарем-кардiологом вiддiлення кардiологiї, функцiональної дiагностики та терапiї науково-навчально-лікувальної клініки «Університетська клініка» м. Донецька. У 2009 році захистила кандидатську дисертацію за фахом ревматологія.

З 2016 р. доцент кафедри  кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика та лікар-кардіолог відділення хірургічного лікування ІХС та магістральних судин Інституту серця МОЗ України. Має спеціалізацію з терапії,  функціональної діагностики,  вищу атестаційну лікарську категорію з кардіології.

Автор та співавтор 34 наукових робіт у центральних журналах та збірках, методичних рекомендаціях і навчальних посібниках. Виконавець ініціативно-пошукової НДР кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій НУОЗ України імені П. Л. Шупика «Мультидисциплінарний підхід до хірургічного лікування патології серця та магістральних судин» (№ держреєстрації 0121U113336, термін виконання 2021-2025).

Виконавець ініціативно-пошукової НДР кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральих технологій НУОЗ України імені П. Л. Шупика «Малотравматичні реконструктивні операції на серці» (№ держреєстрації 0117U002469, термін виконання 2017-2019). Є учасником з’їздів, симпозіумів, конференцій з терапії, кардіології та функціональної діагностики.