Google search

Лікар-хірург серцево-судинний, кандидат медичних наук, ассистент кафедри, Член Всеукраїнської асоціації фахівців з кардіоторакальної, ендоваскулярної хірургії та трансплантології (ACEST), член Європейської асоціації кардіо-торакальних хірургів (EACTS)

Адреса електронної пошти: [email protected]

2011 Закінчив Національний медичний університет імені О.О. Богомольця – лікувальна справа.

з 2009 – початок трудового стажу у  відділенні реанімації для дітей та новонароджених. Київська міська клінічна лікарня "Київський міський центр серця", з 2014 лікар-спеціаліст за спеціальністю «Хірургія», спеціалізація за спеціальністю «Хірургія серця та магістральних судин»; робота лікарем хірургом серцево-судинним в ДУ «Інститут серця МОЗ України». 2020-2022 – працював завідувачем Центру кардіохірургії КП «КОР» «Київська обласна клінічна лікарня»  м. Київ.

2016 - обраний за конкурсом на посаду асистента кафедри кардіохірургії рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій. Національна медична академія післядипломної освіти  імені П.Л. Шупика; в 2018 здобув науковий ступінь кандидата медичних наук (Ph.D) за спеціальністю серцево – судинна хірургія.

2018 - спеціалізувався за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров’я»; з 2019 отримав другу вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент» Університет економіки та права «КРОК».

Має 42 наукові праці та 2 патенти на корисну модель.

Бере участь у міжнародних європейських конгресах присвячених серцево-судинній хірургії; проходить стажування в провідних кардіохірургічних клініках ЕС та країнах СНД.