Google search

[email protected]

Закінчила Київський державний універсітет ім. Т.Г. Шевченка, біологічний факультет (1974).

Має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Клінічна біохімія», кандидат біологічних наук (2015), доцент кафедри клінічної лабораторної діагностики.

1975 році працювала в НМАПО імені П.Л. Шупика старшим лаборантом спочатку на кафедрі клінічної лабораторної діагностики, потім на кафедрі онкології. З 1998 року працювала асистентом кафедри клінічної лабораторної діагностики НМАПО імені П.Л. Шупика. з 2005 року – доцент кафедри клінічної лабораторної діагностики.

Приймає участь у консультуванні лікарів та пацієнтів, на клінічній базі та поза нею, з питань проведення та трактування результатів лабораторних досліджень та питань зовнішнього та внутрішнього контролю якості.

Член професійної асоціації – Всеукраїнської Асоціації клінічної хімії та лабораторної медицини.

З 2017 р. – член комітету «Біохімічні дослідження» фахової експертизи ліцензійних іспитів «Крок 3» МОЗ України.

В 1999 році захистила дисертаційну роботу за темою: «Вміст ретинолу та ретинол-зв’язуючого білка в крові хворих на рак шлунку».

Автор 47 друкованих робіт та 2 свідоцтва на винахід. Співавтор підручників «Клінічна біохімія», 2013 рік. Клінічна біохімія», т1 2022 рік. Відповідальна за наукову діяльність кафедри.

Викладацька робота - проведення лекційних, практичних та семінарських занять на циклах Інтернатура, Спеціалізація, Предатестаційні та цикли Тематичного удосконалення зі спеціальності «Клінічна біохімія». Куратор циклів ТУ, ПАЦ зі спеціальності «Клінічна біохімія».