Старший викладач кафедри.

Працює на кафедрі з 2017 року.

Профгрупорг кафедри.

Співвиконавець ініціативної науково-дослідної роботи на тему: "Теоретичне обґрунтування засад створення систем отримання, оброблення та передавання медичних знань за допомогою інформаційно-комунікативних (ІКОМ) та інформаційно-когнітивних (ІКОГ) технологій" (2020-2025).

У 1994 р. закінчила з відзнакою Донецький національний технічний університет за спеціальністю «Програмне забезпечення автоматизованих систем управління і обчислювальної техніки», 1995–1997 рр. — навчання в аспірантурі того ж університету. Працювала старшим викладачем кафедри програмного забезпечення інтелектуальних систем Інституту штучного інтелекту (1996-2006), науковий співробітник відділу комп’ютерних інформаційних технологій ІПШІ (1998-2006); викладач в Інституті підвищення кваліфікації вчителів за темою «Використання програмних продуктів в системі навчання» (2000). З вересня 2017 року працює асистентом, старшим викладачем кафедри ІнІТ і ТДН.

Виконує дисертаційне дослідження на тему "Інформаційні технології особистісно-орієнтованого підходу в післядипломній медичній освіті" на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 091 "Біологія", науковий напрям "Біологічна та медична інформатика і кібернетика", науковий керівник — професор Л. Ю. Бабінцева.

Наукові інтереси: біологічна та медична інформатика, інформаційні технології в освіті, дистанційне навчання; розроблення комп’ютерних підручників, посібників тощо; онтології знань; професійне портфоліо лікаря.