Google search

К.мед.н., доцент, старший науковий співробітник

Закінчив Київський національний медичний університет імені О.О.Богомольця

Захистив дисертацію на здобуття наукового ступеню кандидат медичних наук за спецальністю «Хірургія» в 1994 р.

З 1997 р. працював лікарем-хірургом відділеня політравми Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

На кафедрі медицини катастроф та військово-медичної підготовки працює з 1998 р.

Неодноразово проходив стажування з питань медицини катастроф з кордоном, зокрема:

США (університеті штату Массачусетс), Нідерланди (Організація заборони хімічної зброї), Швеція (Швеція, Гетборг,  Долікарняний центр медицини катастроф).

В 2001 р та 2003  р. брав участь в складі мобільного госпіталю України в наданні медичної допомоги постраждалому від катастрофічних землетрусів населенню в Індії (Гуджарат) та Ірані (Бам), за що нагороджено орденом За мужність ІІІ ступеню, відзнакою Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та в справах захисту населення від наслідків  Чорнобильської катастофи, Почесною грамотою МОЗ України.

Наукова діяльність спрямовано на дослідження актуальних питань надання екстреної медичної допомоги пацієнтам з політравою, координацію національної та міжнародної допомоги при подоланні медико-санітарних наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру, медична допомога  при подіях із масовим ураженням людей.

Автор понад 100 наукових праць, зокрема монографії «Коодинація національної та міжнародної допомоги при подоланні медико-санітарних наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру».

Електорона пошта    [email protected]