Google search

[email protected]  

У 1992 році закінчив Запорізький медичний інститут.

Лікар-хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри медицини катастроф та військово-медичної підготовки.

Працює на кафедрі з 2003 року.

Автор 173 наукових праць, в тому числі 14 навчально-методичних посібників, 2 монографій, 3 методичних рекомендацій, отримано 4 патента на винахід.

Безпосередньо брав участь в подоланні медико-санітарних наслідків надзвичайних ситуацій, в т.ч., землетрусів: Туреччина (1999 р.), Індія (2001 р.), Іран (2003 р.), Пакистан (2005 р.) та в наданні медичної допомоги постраждалому населенню під час збройного конфлікту в Лівії (2011 р.).

За участь в подоланні медико-санітарних наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру нагороджено: Грамотою Президента України «За сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток і зміцнення Української держави», Грамотою Кабінету Міністрів України «За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку охорони здоров’я, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм», орденом «За мужність ІІІ ступеню», Почесною відзнакою та відзнакою МНС України «За відвагу в надзвичайній ситуації ІІ ступеню», почесними Грамотами МОЗ України.