Google search

Кафедра ендокринології НМАПО імені П.Л. Шупика запрошує на цикл тематичного удосконалення «Гінекологічна ендокринологія», який відбудеться з 27.04 по 13.05.2020 р.

Після закінчення  ви отримаєте 50 балів  до портфоліо по безперервному професійному розвитку. У зв’язку з карантином через COVID 19 курси будуть проходити дистанційно - через залучення інтернет технологій. Спрощена процедура подання клопотання (на бланку установи клопотання на ім’я ректора із зазначенням для кого путівка, на який цикл, за підписом головного лікаря вашої установи). Скан-копію клопотання можна переслати  на  office@nmapo.edu.ua.  Після чого співробітники кафедри можуть отримати путівку для вас та переслати її вам на вайбер або пошту.

Зарахування на цикл  можливе  через  вайбер, е-mail,  особисто на кафедрі. В отриманій копії путівки  потрібно поставити печатку та підпис керівника вашої установи.  До  путівки потрібно надати копію диплома, у разі зміни прізвища – свідоцтво про шлюб та заповнити технологічну картку (яку вам перешлють після отримання путівки).

Доцент кафедри ендокринології Самсон О.Я. (тел.  +38(066)7372477).

Читайте також