Google search

Команда Міжнародної фундації науковців та освітян запрошує взяти участь у міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) на тему: «Хмарні сервіси для онлайн навчання на прикладі платформи Zoom».

У підвищенні кваліфікації можуть брати участь науковці та викладачі закладів вищої освіти, докторанти ЗВО тощо.

Вебінар починається 10 серпня 2020 року і триває по 17 серпня 2020 року включно. В разі, якщо учасник не встиг зареєструватись до 10 серпня 2020 року, він має право подати заявку до 17 серпня 2020 року та взяти участь у вебінарі. Навчальні матеріали будуть надіслані додатково.

Програма міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) включає в себе виконання навчального навантаження. Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) становить 1,5 кредита ЄКТС (45 годин):  із них лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин.

Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) передбачає опрацювання таких тем:

          Тема 1. Основні типи комунікативної взаємодії в Інтернеті. Веб-конференція (інтернет-конференція).

          Тема 2. Вебінар, як форма дистанційного інтерактивного навчання.

          Тема 3. Сервіс вебінарів та відео-конференцій за допомогою платформи zoom.us.

          Тема 4. Загальні правила відео-спілкування за допомогою хмарних сервісів на прикладі платформи Zoom.

          Формат участі передбачає підсумкове тестування й анкетування учасників підвищення кваліфікації (за бажанням), отримання сертифіката. Сертифікат про проходження міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) є документом, що підтверджує міжнародний досвід учасника та враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг ЗВО.

Вартість міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару): 200 грн або 30 злотих.

Заявку для участі в міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) просимо надсилати  на e-mail: [email protected] 

Додатково повідомляємо, що отримання Сертифікату  учасника Міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) на тему: «Хмарні сервіси для онлайн навчання на прикладі платформи Zoom» не залежить від проходження Вами тесту.


Читайте також