Google search

Двотижневий цикл ТУ «Актуальні питання рентгенодіагностики в клінічній практиці» (03.11 - 17.11.2020) задовольняє потребу у безперервному розвитку лікаря згідно чинного наказу 2020 року (50 балів) для отримання або підтвердження лікарської категорії у цьому або наступних роках.

У перший день циклу 03 листопада буде проведена реєстрація слухачів на кафедрі радіології за адресою: Київ, вул. Багговутівська, 1, терапевтичний корпус КОКЛ, 1-ий поверх (приходити з дотриманням всіх карантинних вимог!!!)

В умовах карантину заняття будуть проходити дистанційно. Просимо Вас завчасно встановити на своєму гаджеті або комп’ютері програму ZOOM для проведення занять.

З будь-яких організаційних питань, розкладу занять тощо звертатися до куратора циклу.

Куратор циклу: доцент Сахно Тетяна Костянтинівна, тел: 066 005 69 47 (viber),  електронна скринька: [email protected]  

Список документів для реєстрації

  1. Путівка на цикл ТУ (для бюджетних слухачів обов’язково з печаткою та підписом керівника установи, що дала направлення на цикл),
  2. Диплом про закінчення ВУЗу (копію та оригінал),
  3. Копія свідоцтва про шлюб (якщо у вас інше прізвище, ніж у дипломі).

Під час реєстрації необхідно буде заповнити технологічну картку з відомостями про себе: ПІБ, рік народження, назва ВУЗу та рік закінчення, рік закінчення інтернатури, теперішнє місце роботи та посаду, стаж роботи за фахом, моб. телефон і адресу ел. пошти.

Дякуємо за розуміння. Бережіть себе!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу