2021 рік оголошено міжнародним роком працівника охорони здоров’я (73-й сесія Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я).

Представники міжнародних, українських громадських організацій і державних інституцій долучилася до великої справи побудови пам’ятника на честь медичних працівників усього світу, в знак глибокої поваги за врятовані життя, турботу та самовідданість.. 

Ініціатором побудови пам’ятника медичним працівникам виступив заслужений лікар України, професор Олег Шекера, за підтримки ГО «Спільна Перемога» Володимир Бульба, Олександр Соколинський, незалежної «Громадської ради з питань культури, молоді та спорту України», КП «Київзеленбуд» Ігор Білий, МГО «Міжнародна асоціація «Здоров’я суспільства», Першої української сувенірної компанії, Київської міської державної адміністрації та Печерської районної в місті Києві державної адміністрації .

В усі часи небайдужі та активні громадяни, представники бізнесу прагнули не тільки здобувати матеріальні блага, але й залишити свій слід в історії міста чи країни, запам’ятатися добрими справами. Наразі сьогодні і у Вас з’явилася така можливість. Ми пропонуємо не залишатися осторонь сучасних подій, а долучитися до важливої історичної справи.

У нелегкий час для всього світу медичні працівники приймають виклик та залишаються на передовій в боротьбі людства за наше майбутнє. Їх праця не тільки важка, але й дуже небезпечна. Сьогодні коли належним чином праця лікарів недооцінена вони залишаються вірними клятві Гіппократа та продовжують рятувати людські життя.

Під час 73-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я, країни-учасниці визнаючи самовідданість і жертви мільйонів працівників охорони здоров’я, що стоять сьогодні на передовій пандемії COVID-19, одноголосно проголосили 2021 рік – Міжнародним роком охорони здоров’я та медичних працівників (YHCW).

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1J_I5fpuxcyFP_JNMqrJma1ZbYefM25pjApnqvgllb8YSKXHRBOUQYDjg&v=TK4zNCtM-do&feature=youtu.be

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 85.33% - 6 Голосів
Корисність матеріалу: 83.5% - 4 Голосів
Доступність матеріалу: 83.8% - 5 Голосів

Загальна оцінка матеріалу