Google search

 
 

Відповідно до діючих нормативних актів КМ України, внутрішнього наказу та Плану реагування сил цивільного захисту в НУОЗ України імені П. Л. Шупика відбулася низка заходів з питань цивільного захисту.

23 квітня 2024 року під головуванням першого проректора професора Юрія Вдовиченка відбулися збори керівників структурних підрозділів.

Начальник відділу охорони праці та цивільного захисту Сергій Воляник ознайомив присутніх про порядок взаємодії керівників під час організації та проведення заходів евакуації співробітників з приміщень теоретичного та учбово-лабораторного корпусів, надав конкретні інструкції та пам’ятки.

25 квітня 2024 р. відбулися основні теоретичні заходи та практичні тренування з питань цивільного захисту для працівників підрозділів центральних корпусів університету. Учасникам заходу було продемонстровано кілька навчальних відеозаписів з питань пожежогасіння, дій під час вибухів та загроз застосування хімічних реагентів тощо.

Відпрацювання практичних навичок з надання долікарської допомоги під час виникнення невідкладних станів відбулося під керуванням директора навчально-виробничого центру симуляційних методів навчання імені Андрія Ткаченка професора А. Вітюк. Співробітники центру продемонстрували заходи надання само та взаємо-допомоги під час кровотечі, порушення дихання, раптової непритомності тощо.

Правила протипожежної безпеки з використанням різного типу вогнегасників та гнучкого пожежного рукава відпрацьовувалися з дотриманням техніки безпеки на внутрішньому подвір’ї закладу.

Працівники університету успішно відпрацювали послідовність дій під час екстреної евакуації, надання долікарської допомоги, поглибили знання із захисту при застосуванні хімічних реагентів та навички з пожежогасіння.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також