Google search

Шановні колеги! У Національній академії внутрішніх справ, за сприяння кафедри криміналістики та судової медицини, і кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ №2, 22 листопада 2018 року відбудеться Міжвідомча науково-практична конференція “Актуальні проблеми криміналістики та судової експертології”.

   Тематичні напрямки конференції: сучасні напрями криміналістичних досліджень, актуальні питання криміналістичного забезпечення розслідування злочинів, актуальні проблеми судової експертології, інновації у криміналістичній та судово-експертній підготовці здобувачів вищої освіти.

   Для участі в роботі конференції необхідно до 1 листопада 2018 року надіслати заявку на участь в конференції, тези доповіді (не більше ніж три сторінки), відскановану рецензію наукового керівника (для здобувачів вищої освіти) електронною поштою на адресу [email protected].

   Додаткову інформацію щодо проведення конференції Ви можете отримати в контактних осіб: Пашиєва Алла Сергіївна моб. тел. (063) 242 86 60; Пясковський Вадим Валерійович моб. тел. (095) 030 61 33
Програма у PDF