Google search

26 жовтня 2018 року кафедра хірургії серця та магістральних судин провела майстер-клас «Фібриляція передсердь від А до Я» по лікуванню найрозповсюдженішої аритмії в популяції – фібриляції передсердь.

Захід організовано та проведено командою кафедри хірургії серця та магістральних судин, яка функціонує на базі ДУ «НІССХ імені М.М. Амосова» НАМН України. В якості лекторів виступили провідні спеціалісти інституту Амосова в галузі інтервенційного та медикаментозного лікування складних порушень ритму серця: Борис Кравчук, Олексій Парацій, Андрій Якушев. Майстер-клас організовано для кардіологів, анестезіологів, кардіохірургів та лікарів загальної практики.

Застосовано новий формат освітнього процесу. Діалог і активний обмін досвідом дозволяє колегіально обговорити практичні аспекти діагностики та лікування фібриляції передсердь. Система інтерактивного голосування з наступним аналізом відповідей дає змогу систематизувати отримані знання. Активне спілкування аудиторії з лекторами та спільний розбір клінічних випадків дозволяє відпрацювати лікувальну тактику в неоднозначних ситуаціях. Актуальні рекомендації європейського товариства кардіологів по лікуванню фібриляції передсердь представлені в послідовному викладені. Протягом п’яти годин обговорено всі світові стандарти лікування, від медикаментозного до інтервенційного. Особливу увагу приділено життєвозагрозливим захворюванням серця та радіочастотній абляції фібриляції передсердь.

По закінченню майстер-класу учасники отримали сертифікати.

Додатково ознайомитись з матеріалами майстер-класу та іншими освітніми заходами кафедри можна за посиланням: scd.com.ua