Google search

На кафедрі медичної та лабораторної генетики завершилися два передатестаційні цикли з «Генетики медичної» та «Генетики лабораторної», які тривали з 03.10.2018 р. по 02.11.2018 р. На циклах навчалися 39 лікарів-генетиків, лікарів-лаборантів-генетиків та біологів з медико-генетичних центрів і клінік допоміжних репродуктивних технологій м. Києва та Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Одеської, Рівненської, Чернігівської, Хмельницької областей.

Під час навчання на передатестаційних циклах було поглиблено рівень професійних знань, умінь та навичок лікарів-генетиків, лікарів-лаборантів-генетиків та спеціалістів з вищою немедичною освітою (біологів), відповідно до вимог кваліфікаційних характеристик другої, першої та вищої кваліфікаційних категорій. На заняттях лікарі ознайомилися з сучасними досягненнями в галузі медичної та лабораторної генетики. Слухачі також брали активну участь в проведенні семінарських занять, готуючи доповіді за окремими тематиками, що дозволило їм краще підготуватися до атестації на відповідну кваліфікаційну категорію.

ПІсля навчання всі слухачі успішно склали іспит (комп’ютерне тестування, залік з практичних навичок, теоретичний екзамен) та показали високий рівень теоретичних знань і практичних навичок.

Під час заключної конференції слухачі отримали документи встановленого зразка про завершення навчання та свідоцтво про успішне складання іспиту на відповідну кваліфікаційну категорію за спеціальностями «Генетика медична» та «Генетика лабораторна».