Google search

9 листопада 2018 р. у м. Біла Церква кафедра медицини невідкладних станів Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика провела науковий семінар з працівниками екстреної медичної допомоги Київської області.

З цікавими доповідями виступили А. Рогов – президент ВГО «Асоціація працівників швидкої, невідкладної медичної допомоги та медицини катастроф», І. Зозуля – академік АНВО України, професор, завідувач кафедри медицини невідкладних станів, а також доцент О. Іващенко, доцент В. Орел, О. Трещинська – заступник директора ЦЕМД та МК Київської області. На семінарі були присутні 230 лікарів і фельдшерів, спеціалістів оперативно-диспетчерської служби.

Співробітники кафедри зустрілися з головним лікарем Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Е. Масло, яка ознайомила науково-педагогічних працівників кафедри  з особливостями роботи оперативно-диспетчерської служби, симуляційним кабінетом для відпрацювання практичних навичок. Поряд з цим, відбулася зустріч з керівником бази стажування для інтернів, лікарями-інтернами, які проходять навчання на базах стажування ЦЕМД та МК Київської області.