Google search

29 листопада 2018 року в Національному університеті «Острозька академія» відбулась науково-практична конференція «Громадське здоров’я: проблеми та перспективи розвитку». В ході конференції були розглянуті питання різних сфер теорії і практики громадського здоров’я. 

Зокрема були висвітлені питання промоції здоров’я, медичної екології, епідеміології та біостатистики, менеджменту в охороні здоров’я, окремих аспектів психічного здоров’я, економіки охорони здоров’я, медичного права та біоетики.

Кафедру громадського здоров’я НМАПО імені П.Л. Шупика на конференції представляв старший викладач кафедри Ярослав Першегуба з доповіддю «Проблемні питання захисту навколишнього середовища в умовах розбудови системи громадського здоров’я в Україні».

В межах конференції була досягнута домовленість про співпрацю між кафедрою громадського здоров’я НМАПО імені П.Л. Шупика та ДУ «Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва НАМН України», а також кафедрою громадського здоров’я Національного університету «Острозька академія».