Google search

22 - 23 листопада 2018 р. у м. Вроцлав (Польща) відбувся ІV Міжнародний конгрес Польського товариства громадського здоров'я «Громадське здоров'я та навколишнє середовище».

На запрошення Польської асоціації громадського здоров'я та Польського товариства громадського здоров'я участь у роботі конгресу взяла зав. кафедри громадського здоров'я професор Ірина Хоменко.

Польське товариство Громадського здоров'я об'єднує фахівців з громадського здоров'я як науковців, так і практиків зі сфер організації, планування, якості, епідеміології, економіки та медицини, що дозволяє широкому колу спеціалістів робити внесок у розвиток громадського здоров'я.

Цього року захід було присвячено місцю та проблемам навколишнього середовища у громадському здоров’ї. Під час роботи Конгресу значну увагу було приділено неінфекційним захворюванням, факторам, що їх викликають, зв’язку неінфекційних захворювань із факторами довкілля.

Впродовж форуму висвітлювались найбільш актуальні проблеми громадського здоров'я в європейському регіоні; під час панельних дискусій обговорювались усі фактори, що впливають на здоров'я: від шкідливих звичок, стресів, недостатньої фізичної активності до несприятливих факторів навколишнього середовища.

Сподіваємось, що даною подією буде покладено початок нового етапу співпраці та обміну досвідом із Польським товариством громадського здоров'я.