Google search

Навчально-просвітницький цикл «Від ідеї – до дії» створено Громадською спілкою «Центр інновацій «Сходи в Майбутнє» з метою партнерства ініціативних та підприємливих особистостей задля пошуку та впровадження інновацій в сферу охорони здоров’я.

У межах циклу в суботу 15 грудня 2018 р. відбудеться ІІІ-й тренінг на тему: «Технології ефективної наукової комунікації».

В програмі тренінгу:

? Підготовка до публічного виступу та його структурування;

? Як краще розповісти про власні наукові напрацювання;

? Як підготувати тези до виступу.

Тренер: Бронікова Світлана Анатоліївна – професор, доктор наук з державного управління, кандидат філологічних наук, засновник Школи самознавства Бронікової Світлани. Має досвід тренера понад 20 років. Світлана була тренером Швейцарської Програми EGAP для центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), програми ПРООН в Україні для лідерів реформ у Донецькій та Луганській областях, Німецько-українського виробничого комплексу LESYA, програми реформування фіскальної служби України, програми для співробітників Адміністрації Президента України та навчальної програми для співробітників корпорації «Юрія-Фарм».

Коли? – субота 15 грудня 2018 р. 11:00 - 14:00

(реєстрація 10.30-11.00).

Де? – Київ, Народного ополчення, 19 (офіс «Юрія-Фарм»).

Запрошуються представники НМАПО імені П.Л. Шупика, члени студентських наукових товариств, науковці, менеджери наукоємних проектів, стартапери у сфері охорони здоров’я.

Кількість місць обмежена!

Вхід безкоштовний за попередньої ОБОВ’ЯЗКОВОЇ реєстрації: https://goo.gl/JuHFe4